Acasă Politic Renato Usatîi anunță despre crearea a unui bloc electoral

Renato Usatîi anunță despre crearea a unui bloc electoral

0

Reprezentanții Partidului Politic Partidul Nostru au emis o notă informativă prin care menționează că liderul formațiunii, Renato Usatîi, va susține marți, 4 mai, o conferință de presă în cadrul căreia urmează să anunțe despre formarea unui bloc electoral pentru participarea în alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. 

În context, în notă se mai menționează că Usatîi va oferi în cadrul conferinței de presă detalii despre blocul electoral și partidele care vor face parte din acesta.

Marți, 4 mai, președintele Partidului Politic “Partidul Nostru”, Renato Usatîi, va susține o conferință de presă la care va anunța despre formarea unui bloc electoral și partidele care intră în acesta”, se menționează în comunicat.

Curtea Constituțională (CC) a decis miercuri, 28 aprilie, că instituirea stării de urgență de către majoritatea PSRM – ȘOR este neconstituțională, iar în aceste condiții în R. Moldova pot fi organizate și desfășurate alegeri parlamentare anticipate, în contextul în care la 15 aprilie curent CC a constatat că există circumstanțe care justifică dizolvarea Parlamentului de la Chișinău. 
După decizia CC, tot miercuri, la scurt timp președinta R. Moldova, Maia Sandu, a anunțat că a semnat decretul privind dizolvarea Parlamentului de la Chișinău și data la care urmează să fie organizate alegeri parlamentare anticipate – 11 iulie 2021.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.