Acasă Extern Regizorul serialului Squid Game a confirmat oficial sezonul 2

Regizorul serialului Squid Game a confirmat oficial sezonul 2

0

Megahit-ul Netflix, ”Squid Game,” va reveni cu sezonul 2. Acest lucru a fost confirmat oficial de scriitorul/regizorul Hwang Dong-hyuk. În timp ce Hwang Dong-hyuk a vorbit despre potențialele idei pentru sezonul 2 din ”Squid Game”, acesta a confirmat pentru prima dată că urmează într-adevăr o continuare, într-un interviu acordat pentru AP, transmite SafeNews.md cu referire la antena3.ro.

„Deci a fost atât de multă presiune, atât de multă cerere și atât de multă dragoste pentru un al doilea sezon. Așa că aproape că simt că fanii nu ne dau de ales! Dar voi spune că va exista într-adevăr un al doilea sezon.

Este în capul meu chiar acum. În prezent sunt în proces de planificare. Dar cred că este prea devreme să spun când și cum se va întâmpla asta. Așa că vă promit asta… (în engleză) Gi-Hun se va întoarce și va face ceva pentru întreaga lume.”

Hwang Dong-hyuk a spus anterior că ”Squid Game” nu l-a făcut bogat ca pe VIP-urile din serial, având în vedere că, contractul său inițial cu Netflix pentru a realiza serialul, nu a venit cu un bonus de performanță.

Dar, evident, având în vedere succesul serialului, care este de două ori mai popular decât orice alt original Netflix din istorie, cu siguranță renegocierea va fi dură.

Aceasta este și prima confirmare oficială despre revenirea lui Gi-Hun, care este un fel de spoiler în sine. Și se pare că și Frontmanul va reveni și el, potrivit Forbes.

În ceea ce privește lansarea noului sezon, fanii se așteaptă la mai mult de 1 an, având în vedere că acesta este momentan doar în capul regizorului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.