Acasă Sport Reacția lui Romelu Lukaku după ce a fost comparat cu Cristiano Ronaldo:...

Reacția lui Romelu Lukaku după ce a fost comparat cu Cristiano Ronaldo: ”Nici să nu îndrăzniți!”

0

Romelu Lukaku va îmbrăca diseară pentru a 100-a oară tricoul naționalei Belgiei, echipă care joacă acasă cu Cehia.  Atacantul de 28 de ani a marcat 66 de goluri pentru reprezentativa ”diavolilor roșii” și a fost întrebat dacă se gândește să bată recordul lui Cristiano Ronaldo, cel care a ajuns la 111 reușite pentru Portugalia, cu 2 mai mult decât iranianul Ali Daei.

”Nici să nu îndrăzniți să mă comparați cu Cristiano Ronaldo! Pentru mine, Cristiano Ronaldo este între primii 3 cei mai buni jucători din istorie! Nu voi face clasamentul de la 1 la 3, dar el e acolo.

Ceea ce a realizat el în fotbal este ceva excepțional, un exemplu pentru cei din generația mea.

Am avut privilegiul să fiu adversar cu el în Serie A, acum voi fi în Anglia. În rest, e complet inutil să ne comparăm, indiferent de statistici”, a declarat Romelu Lukaku.

Romelu Lukaku: ”Nu voiam să trădez pe Inter”

Belgianul a fost și el protagonistul unei mutări în această vară, revenind la Chelsea care a plătit 125 de milioane de euro lui Inter.”Mi-am dat seama că Chelsea chiar mă dorește după a treia ofertă.Au început cu 100 de milioane de euro, apoi 105 și Marcos Alonso, apoi 110 și Zappacosta, dar Inter a refuzat de fiecare dată.

Nu voiam să trădez pe Inter, m-au scos din rahat după Manchester United. Dar mintea nu-mi mai stătea la Inter și m-am dus la biroul lui Simone Inzaghi.

L-am rugat pe antrenor să găsească o soluție și așa s-a rezolvat”, a povestit Lukaku.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.