Acasă Politic Reacția lui Renato Usatîi la acuzațiile aduse de cei 3 deputați PSRM

Reacția lui Renato Usatîi la acuzațiile aduse de cei 3 deputați PSRM

0

Primarul municipiului Bălți, liderul Partidului „Nostru”, Renato Usatîi, îi va ataca pe cei trei deputați PSRM în instanța de judecată, pentru faptul că i-au adus învinuiri și acuzații, care potrivit lui „nu corespund realității”, iar tot ce este indicat în declarația lui de avere și interese personale sunt argumente. Usatîi a declarat că va solicita de la cei trei deputați, Vladimir Mizdrenco, Alexandr Nesterovschi și Alexandr Usatîi, prin instanța de judecată, un milion de lei, iar banii îi va direcționa spre un proiect social din municipiul Bălți, transmite SafeNews.md cu referire la realitatea.md.

Totodată, Renato Usatîi a dat de înțeles că, atunci când se va întâlni cu cei trei deputați PSRM ar urma „să le dea câte o palmă”, pentru faptul că au lansat în spațiul public informații eronate și chiar falsuri referitor la averea sa și activitatea pe care o desfășoară în cadrul Primăriei Bălți.

„Ca bărbat o să am tot dreptul moral să vă lipesc câte o palmă când vă întâlnesc. Presa voastră  (afiliată PSRM) o să taie această declarație a mea și o să zică că vă ameninț cu răfuială fizică, însă nu este amenințare, ci un gest bărbătesc”, a spus Usatîi în cadrul unui live pe Facebook.

Amintim că, astăzi, trei deputați PSRM, Vladimir Mizdrenco, Alexandr Nesterovschi și Alexandr Usatîi au depus o adresare la Procuratura Generală și la Autoritatea Națională de Integritate pentru a verifica originea veniturilor primarului municipiului Bălți, Renato Usatîi. Adresarea către autorități s-a datorat faptului că, în declarațiile primarului s-au constatat neconcordanțe semnificative în venitul declarat și averea pe care o deține acesta, precum și ilegalități pe care le admite în administrarea treburilor Primăriei Bălți.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.