Acasă Politic Reacția lui Plahotniuc prin avocații săi, în urma perchezițiilor făcute de PCCOCS:...

Reacția lui Plahotniuc prin avocații săi, în urma perchezițiilor făcute de PCCOCS: Este o răfuială și răzbunare politică în situație create cu Ștefan Gațcan

0

Avocații fostului lider PD, Vlad Plahotniuc, au venit cu o reacție în urma perchezițiilor efectuate de PCCOCS în această dimineață, la fostul sediu al Partidului Democrat.

Aceștia spune că aceste acțiuni sunt ilegale, deoarece nu există și nu a fost prezentat nici un document oficial ce le-ar permite acest lucru.

„Consideram ca aceste acțiuni sunt metode de răfuiala politica și răzbunare ca urmare a situație create cu Ștefan Gațcan”, spune avocatul Lucian Rogac.

Amintim că procurorii PCCOCS au efectuat percheziții la fostul sediu PDM. Acțiunile procesuale au avut loc în cadrul investigațiilor pe unul din dosarele care vizează frauda bancară.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.