Acasă Istorii din spatele culisei Reacția conducerii spitalului din Florești, pe condițiile căruia s-a plâns o mamă...

Reacția conducerii spitalului din Florești, pe condițiile căruia s-a plâns o mamă internată cu copilul său. Directorul este tatăl deputatului Nichiforciuc

0

După ce o mamă internată cu copilul său s-a plâns pe o rețea de socializare pe condițiile dezastruase în care au fost plasați, portalul SafeNews.md a luat legătura cu directorul spitalului raional din Florești, Valeriu Nichiforciuc. Ultimul susține că femeia a fost transferată deja în altă secție, dar nu pentru că s-ar fi plâns pe acele condiții.

„Femeia și copilul său au fost internați ieri seara. Ea s-a întors de la Chișinău unde la fel a fost internată, fiind suspectă de infectare cu COVID -19. A făcut testul și rezultatul a fost negativ, iar după ce au trecut 14 zile ea a fost externată. Clar că știu despre acele condiții. Că nu este apă, veceurile sunt stricate, dar la moment jumătate de secție este reparată, urmează să fie renovată restul. Noi am pornit căldura,iar femeia cu copilul au fost transferați în altă secție – nu din motiv că s-a plâns pe condiții. Am vorbit cu EA, mi-a spus că este cald, este mulțumită și că așteaptă ca conducerea de vârf să se întoarcă către oameni. Copilul are întradevăr temperatura de 38, 5. La moment copilul primește tratamentul adecvat, a declarat Valeriu Nichiforciuc.

Citește și: Video // Condiții dezastruoase la spitalul din Florești: „Miroase a RAHAT și la propriu și la figurat, stimabil Guvern Tehnocrat în frunte cu Președintele vostru. Domnule Dodon ați fost la spital, ați intrat în această secție”?

Drectorul spitalului raional din Florești, Valeriu Nichiforciuc, este tătăl lui Eugen Nichiforciuc, deputat în Parlamentul R. Moldova din partea fracțiunii Partidului Democrat din Moldova(PDM).

Acesta a ajuns deputat după ce a învins în circumscripția Nr. 8, Florești la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Anterior, o femeie internată la spitalul din Soroca, diagnosticată cu noul tip de coronavirus, la fel a publicat un video din spital, în care s-a plâns de condiţiile în care sunt trataţi pacienţii cu această boală.

Premierul Chicu a venit ulterior cu o reacţie, în care a declarat că „nu-i sens de făcut acum live-uri glamuroase, pentru că, da, starea din spitale este dezastruoasă”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.