Acasă Justiţie Reacția CNA referitor la declarația deputatului Litvinenco, potrivit căruia judecătorii CCM ar...

Reacția CNA referitor la declarația deputatului Litvinenco, potrivit căruia judecătorii CCM ar fi filați de câteva zile

0

După ce deputatul ACUM, Sergiu Litvinenco a scris pe pagina sa de facebook că judecătorii Curții Constituționale ar fi supuși, de câteva zile, unor măsuri speciale de investigație, Centrul Național Anticorupție a negat această informație.

Contactată de portalul SafeNews.md, Angela Starinschi, purtător de cuvând al CNA a declarat următoarele:

Centrul Național Anticorupție nu desfășoară acțiuni în privința persoanelor menționate, a răspuns Starinschi.

Menționăm că portalul SafeNews.md a solicitat o reacție și din partea reprezentanților Serviciului de Informații și Securitate. Aceștia încă nu au revenit cu răspuns oficial.

Citește mai mult: Judecătorii Curții Constituționale ar fi filați. Sergiu Litvinenco: ”Solicit angajaților organelor de drept să refuze executarea ordinelor ilegale venite din partea oamenilor regimului”

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.