Acasă Social Reacția CNA cu referire la materialul SafeNews.md despre prezența focarului de...

Reacția CNA cu referire la materialul SafeNews.md despre prezența focarului de infecție cu Covid-19 în instituție

0

După ce în dimineața zilei de astăzi, 23 iulie 2020, portalul nostru a scris despre un nou focar de infecție depistat în rândul angajaților Centrului Național Anticorupție, instituția a venit cu o recție. Potrivit unei declarații remisă presei, CNA confirmă că șase angajați sunt infectați cu noul coronavirus.

In legatura cu unele informatii, aparute in spatiul public, referitoare la cazurile de infectare a ofiterilor CNA cu virusul Covid-19, anuntam:
1. In prezent, 6 ofiteri au fost confirmati pozitiv la Covid-19 si urmeaza tratament specializat. Este vorba despre ofiteri operativi si de urmarire penala.
2. Dezmintim informatia precum ca directorul adjunct al CNA este infectat cu Covid-19. Generalul Vadim Cojocaru se afla la serviciu si este sanatos.

Potrivit aceleaiași declarații de la inceputul pandemiei, 9 ofiteri ai CNA au fost confirmati pozitiv, au urmat tratament, iar în prezent se află la serviciu.

Totodată CNA menționează că institușia activează, în prezent, în regim special, în conformitate cu recomandarile Comisiei Nationale Extraordinare de Sănătate Publică.

Menționăm că portalul SafeNews.md a scris că 6 angajați ai CNA ar fi fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Potrivit surselor noastre ar fi vorba despre 3 ofițeri de urmărire penală, 2 ofițeri de investigație, dar și adjutantul Directorului CNA.

ULTIMA ORĂ// CNA – nou FOCAR de Covid-19: 6 persoane infectate

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.