Acasă Istorii din spatele culisei Răzbunarea lui Dodon // Declarație: Nu-mi pot găsi un loc de muncă...

Răzbunarea lui Dodon // Declarație: Nu-mi pot găsi un loc de muncă din simplul motiv că sunt în conflict cu „prezidentul”

0

Fostul director al Agenției Proprietăți Publice, Igor Grigoriev, care a fost prieten și coleg de facultate cu Dodon, anunță că în ultimii patru ani este lipsit de posibilitatea de a fi angajat la instituțiile statului sau la privat, „din simplul motiv că se află în conflict cu prezidentul”. Declarația a fost făcută pentru Europa Liberă.

Vorbind despre activitatea sa din ultima săptămână, Igor Grigoriev a declarat că ea nu prea diferă de alte perioade din ultimii patru ani.

A fost o săptămână ca multe altele din ultimii patru ani, de când sunt blocat din toate părțile, fără loc de muncă, lipsit de posibilitatea de a fi angajat la stat sau la privat, din simplul motiv că sunt în conflict cu prezidentul!”, a declarat el.

Potrivit lui Grigoriev, această perioadă a fost un adevărat test psihologic a stabilității emoționale, a stării fizice, mentale şi sociale, dar și un test de rezistență la stres.

Principala mea preocupare în ultimii patru ani de calvar a fost legată de revenirea Republicii Moldova la administrarea politică a statului și norma CONSTITUȚIONALĂ. O percep ca pe o măsură CRUCIALĂ pentru viitorul țării noastre”, susține economistul.

Amintim că în luna februarie Igor Grigoriev a declarat că ar fi fost amenințat de persoane din anturajul lui Dodon, după ce în spațiul public au apărut mai multe fotografii din vacanțele de lux ale șefului statului.

Am primit un mesaj de la cineva din anturajul lui Dodon. De la o persoană pe care o stimez și am stimat-o. Au fost învinuiri că am vândut aceste fotografii”, a declarat Grigoriev.

Mai mult, fostul coleg al lui Dodon mai spune că ar fi fost amenințat nu doar el, dar și soția și fiicele acestuia.

Precizăm că, în 2016 DESCHIDE.MD a publicat, în exclusivitate, mesajul pe care i l-a trimis Dodon lui Grigoriev, după ce ultimul a acordat un interviu portalului nostru, în care a dezvăluit – cu referire la spusele lui Ilan Shor – că Platon ar fi finanţat campania socialiştilor, în 2011. Grigoriev cataloga atunci mesajul drept ameninţare, în timp ce Dodon nega cu vehemenţă autenticitatea sms-lui respectiv.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.