Acasă Politic Radu Marian: Încă nu e cazul să jubilăm. Trebuie să conștientizăm că...

Radu Marian: Încă nu e cazul să jubilăm. Trebuie să conștientizăm că Dodon, Șor și Plahotniuc își vor uni eforturile

0

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Radu Marian, a venit cu un mesaj după ce starea de urgență în R.Moldova a fost declarată neconstituțională și președintele Maia Sandu a semnat decretul de dizolvare a Parlamentului și a anunțat că alegerile anticipate urmează să aibă loc pe data de 11 iulie 2021.

În mesajul său, parlamentarul subliniază că PAS a depus toate eforturile pentru a oferi oamenilor alegeri anticipate, când oamenii vor avea ocazia să aleagă un Parlament fără anumiți deputați, precum Ilan Șor, Vladimir Andronache sau Bogdan Șîrdea. 

„Parlamentul a fost dizolvat, iar alegerile parlamentare vor avea loc pe 11 iulie 2021! Azi a fost o zi într-adevăr istorică, în care fost deschisă calea către rezolvarea acestei crize politice profunde generate de majoritatea PSRM-Șor. PAS a fost consecvent, și-a menținut promisiunea față de cetățeni și am depus toate eforturile pentru a oferi oamenilor alegeri anticipate. Pe 11 iulie 2021, oamenii vor avea ocazia să aleagă un altfel de Parlament – fără Șor, Tauber, Nichiforciuc, Andronache, sau Țîrdea. Un parlament cu cel puțin 51 deputați responsabili, onești, care să lucreze pentru țară. Deputați care să ofere țării o guvernare stabilă, profesionistă, care să doboare corupția și sărăcia”, scrie Radu Marian pe pagina sa de Facebook. 

Deputatul subliniază, totuși, că vor avea mult de muncit, deoarece Dodon, Șor și Plahotniuc își vor uni forțele împotriva oamenilor. În acest sens, Radu Marian face apel către cetățeni să vorbească cât mai mult cu fiecare persoană despre importanța alegerilor.

„Încă nu e cazul să jubilăm. Ne așteaptă o muncă enormă în următoarele săptămâni până la alegeri. Trebuie să conștientizăm că Dodon, Șor și Plahotniuc își vor uni eforturile în această electorală pentru a lupta împotriva acestei țări, împotriva oamenilor. Ei vor încerca să ne divizeze, să inventeze teme false, dușmani falși, vor folosi trucuri murdare pentru a manipula oamenii. Vom putea opri manipulările lor doar muncind împreună. Campanie electorală nu trebuie să facă doar partidul, dar fiecare din voi – vorbind cu prietenii, rudele, vecinii, ca să le explicați importanța acestor alegeri, importanța lor pentru a începe curățarea acestei țări de corupție, nedreptate și sărăcie. Eu și colegii mei de la PAS vom munci din tot sufletul pentru înfăptui dorințele cetățenilor și a oferi acestei țări un Parlament curat și un viitor mai bun!”, a conchis Marian. 

Amintim că, astăzi, 28 aprilie, Curtea Constituțională a declarat neconstituțională instituirea stării de urgență pe întreg teritoriu al R.Moldova. În acest sens, președintele Maia Sandu a semnat decretul privind dizolvarea Parlamentului și a anunțat că data alegerilor anticipate este 11 iulie 2021. 

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.