Acasă Extern Putin, despre atacul armat: Este o mare nenorocire pentru întreaga ţară

Putin, despre atacul armat: Este o mare nenorocire pentru întreaga ţară

0

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că atacul armat de luni dintr-un campus universitar din Perm este „o mare nenorocire” pentru Rusia, o dramă soldată cu 6 morţi şi 28 de răniţi, relatează AFP.

„Este o mare nenorocire nu numai pentru familiile care au pierdut un copil, ci pentru întreaga ţară”, a spus el în direct la televiziune, făcând apel la forţele de ordine să elucideze motivaţiile atacatorului, transmite SafeNews.md cu referire la stiripesurse.ro.

„Niciun cuvânt nu poate atenua durerea doliului, a acestor pierderi, în special pentru că este vorba despre tineri care abia îşi începeau viaţa”, a spus el.

Un student a împuşcat mortal şase persoane şi a rănit alte 28, luni, într-un atac armat comis la universitatea de stat din Perm, un oraş din centrul Rusiei, înainte de a fi rănit de un poliţist şi arestat.

Incidentele armate de acest tip s-au înmulţit în Rusia în ultimii ani, ceea ce a dus la înăsprirea legislaţiei privind portul de armă, notează AFP.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.