Acasă Extern Putin convoacă într-o nouă ședință membrii Consiliului de Securitate

Putin convoacă într-o nouă ședință membrii Consiliului de Securitate

0

Președintele rus, Vladimir Putin, organizează joi o întâlnire operațională cu membrii permanenți ai Consiliului de Securitate al Rusiei. Anunțul a fost făcut de către secretarul de presă al Kremlinului, Dmitri Peskov.

”Este planificată o întâlnire cu membrii permanenți ai Consiliului de Securitate. Nu excludem că vom difuza la televizor începutul discursului președintelui”, a declarat Peskov.

Potrivit acestuia, Putin ar urma să comenteze numărul trupelor rusești în Ucraina, care a fost raportat cu o zi înainte de Ministerul Apărării.

Ieri, 2 martie, Ministerul Apărării al Federației Ruse a prezentat primele date despre „pierderile în operațiunea militară specială din Ucraina”, așa cum o numesc rușii. Astfel, potrivit datelor, ar fi vorba de 498 de soldați ruși decedați și 1.597 de militari răniți.

De asemenea, Rusia susține că în războiul împotriva Ucrainei nu au fost antrenați nici recruții, nici cadeții, deși prizonierii ruși capturați de ucraineni demonstrează contrariul.

Precizăm că, Rusia a atacat Ucraina în dimineața zilei de 24 februarie curent.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.