Acasă Istorii din spatele culisei PSRM continuă să-și angajeze oamenii în funcții publice: Un ex-ministru s-a ales...

PSRM continuă să-și angajeze oamenii în funcții publice: Un ex-ministru s-a ales cu o funcție în Parlament

0

Partidul Socialiștilor continuă să-și angajeze persoanele afiliate politic în funcții publice, achitate din Bugetul de stat. De această dată, PSRM i-a asigurat o funcție lui Ion Perju, ex-ministru al Agriculturii în Guvernul Chicu și fostul consilier al lui Igor Dodon în perioada când acesta ocupa funcția de președinte al R.Moldova. Mai exact, potrivit site-ului Parlamentului, Ion Perju este noul consilier în cadrul cabinetului fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS).

Perju a deținut funcția de consilier prezidențial în domeniul agroindustrial și al administrației publice în perioada 2016-2019. În perioada 2019-2021 a ocupat funcția de ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

Recent, cu o funcție achitată din bugetul de stat s-a ales și fostul secretar de stat al Ministerului de Interne, Corneliu Lebedinschi, după ce a fost numit în funcția de consilier în cadrul cabinetului vicepreședintelui Parlamentului, socialistului Vlad Bătrîncea.

CITEȘTE ȘI: Cabinetul vicepreședintelui Vlad Batrîncea are un nou consilier

Recent, PSRM i-a găsit o nouă funcție și lui Maxim Lebedinschi, care își încheie mandatul de secretar al CEC.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.