Acasă Politic PSDE și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar al Bălțiului

PSDE și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar al Bălțiului

0

Vasile Guțu, președintele Oficiului Teritorial Bălți al Partidului Social Democrat European, este candidatul PSDE pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Candidatura lui a fost susținută cu vot unanim în cadrul ședinței lărgite a Biroului executiv al Organizației Teritoriale PSDE Bălți, transmite SafeNews.md cu referire la Tvn.md.

„Sunt sigur că vom obține un rezultat foarte bun în alegerile locale generale, deoarece avem în echipă oameni profesioniști, responsabili, cu experiență, care au demonstrat pe parcursul timpului că pot realiza lucruri concrete pentru cetățeni și pentru țară”, a declarat președintele Ion Sula.

În cadrul ședinței a fost de asemenea votată componența staffului electoral al OT PSDE Bălți, care în perioada imediat următoare va elabora lista candidaților pentru funcția de consilier municipal și va trasa acțiunile concrete pentru campania electorală.

Vasile Guțu, președintele Oficiului Teritorial Bălți al Partidului Social Democrat European, este candidatul PSDE pentru funcția de primar al municipiului Bălți.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.