Acasă Sport Provocarea lui McGregor pentru Nurmagomedov: Să o facem din nou

Provocarea lui McGregor pentru Nurmagomedov: Să o facem din nou

0

Connor McGregor, 32 de ani, a pierdut prin KO în runda a doua a meciului cu Dustin Poirier, iar în avalanşa de reacţii de după meci a făcut vâlvă cel al lui Khabib Nurmagomedov, care l-a criticat pe irlandez pentru modul în care s-a antrenat. Luptătorul irlandez a ieşit în cârje din vestiar şi a recunoscut că nu i s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva după un meci din cauza loviturilor primite în gambă, transmite SafeNews.md cu referire la Digisport.ro.

McGregor a avut o reacţia ofensivă, deşi ştie că fostul său adversar a decis să renunţe la lupte pentru că aşa i-a promis mamei sale după moartea tatălui, cel care i-a fost şi antrenor. Dar Connor s-a retras de trei ori până acum şi de fiecare dată a revenit!

„Dacă vrea să aibă comentarii nerespectuoase, să se întoarcă şi să o facem din nou. Sunt aici pentru asta. Asta e o discuţie de bătaie. Dacă te întorci, întoarce-te. Încerci şi o faci. Atâta tot”, a declarat Connor în timpul conferinţei de presă, citat de Bleacher Report.

Nurmagomedov s-a retras în luna octombrie, după ce l-a învins pe Justi Gaethje. Iar după meciul disputat sâmbătă la Abu Dhabi i-a transmis lui Dana White, şeful UFC, că este „cu atât de multe niveluri peste aceşti băieţi”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.