Acasă Social Protest la Primăria capitalei. Veteranii cer îndeplinirea promisiunilor

Protest la Primăria capitalei. Veteranii cer îndeplinirea promisiunilor

0

Pancarte cu inscripții ”Joc corupția” și scăndării ”Mincinoșii”. Mai mulți veerani de război s-au adunat în această dimineață în fața Primăriei municipale. Potrivit veternailor, nico promisiune făcută de autorități nu a fost îndeplinită, iar veteranii deja nu mai vreau să aștepte, transmite Știri.md.

”Cei de la Primărie promit, dar nu mai fac nimic, nicio problemă nu au soluționat pentru veteranii de război”, au strigat protestatarii.

Manifestația a avut loc în fața intrării centrale în clădirea Primăriei în această dimineață, iar nimeni din administrația Primăriei nu a ieșit la protestatari să răspună la întrebările și acuzațiile veteranilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.