Acasă Politic Promo-LEX // PSRM a ascuns cheltuieli de peste 6 milioane de lei....

Promo-LEX // PSRM a ascuns cheltuieli de peste 6 milioane de lei. Cine completează topul

0

Pe parcursul anului 2019, Partidul Socialiștilor nu a raportat cheltuieli de peste 6 milioane de lei, iar Partidul ”ȘOR” circa 4,6 milioane. Aceste informații au fost făcute publice de către asociația Promo-LEX.

Potrivit informațiilor furnizate, dintre cele circa 6,5 milioane lei neraportate, peste 3,3 milioane de lei se referă la cheltuieli pentru presă și materiale promoționale. Alte peste 2,6 milioane de lei neraportate țin de cheltuieli pentru manifestații publice.

Nici Partidul ”ȘOR” nu a rămas cu mult în urma socialiștilor. Suma cheltuielilor nedeclarate ale acestora este de 4,6 milioane lei.

Partidul Democrat nu a declarat circa 2 milioane de lei, fiind urmat de PLDM cu 1,5 milioane lei – nedeclarați.

Platforma DA nu a declarat 1 milion lei, PCRM – circa 900 mii lei, PL – 760 mii lei, „Partidul Nostru” – 716 mii lei și PAS – 605 mii lei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.