Acasă Comunicate de presă Procurorul General interimar Dumitru Robu la întrevedere cu delegația Coraportorilor APCE

Procurorul General interimar Dumitru Robu la întrevedere cu delegația Coraportorilor APCE

0

În după amiaza zilei de 13.10.2021, Procurorul General interimar Dumitru Robu a avut o întrevedere cu delegația Coraportorilor Comisiei de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, aflați într-o vizită de documentare la Chișinău, se arată într-un comunicat de presă al Procuraturii Generale.

În cadrul întrevederii s-a discutat despre viziunile actualei conduceri a Procuraturii Generale asupra dezvoltării capacităților instituției în domeniul investigării cazurilor de corupției.
În cadrul discuțiilor Procurorul General interimar a reiterat despre determinarea actualei conduceri a instituției în combaterea corupției și asigurarea integrității instituționale, inclusiv în cadrul sistemului Procuraturii.

Subsecvent, s-a menționat, că Procuratura își va orienta activitatea în vederea asigurării unor investigații eficiente pe fiecare caz, dar și către respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanelor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.