Acasă Justiţie Procuror, despre legătura lui Ion Harghel cu celebra filmare kuliok

Procuror, despre legătura lui Ion Harghel cu celebra filmare kuliok

0

Procurorul Petru Iarmaliuc a venit cu detalii noi despre perchezițiile care au loc în dosarul denumit „Kuliok”. Potrivit acestuia, percheziții au avut loc în mai multe locații, iar persoana bănuită ar fi fost implicată „în punerea în circuit a imaginilor care au fost administrate la procesul penal”.

„Acțiunile de urmărire penală încă sunt în derulare, acțiunile se fac și în alte locații. Ce pot să vă confirm că la moment persoana bănuită este din anturajul lui Vladimir Plahotniuc și PDM, care efectiv a fost implicată în tot ce înseamnă circuitul înregistrărilor video care au fost administrate la procesul penal”, a declarat Petru Iarmaliuc.

Totodată, acesta a precizat că perchezițiile continuă în scopul administrării și altor înregistrări.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.