Acasă Social Problema căderii părului după tratamentul COVID: Sfaturile experților

Problema căderii părului după tratamentul COVID: Sfaturile experților

0

Multe persoane care au trecut prin COVID susțin că se luptă cu căderea părului și nu mai știu ce să facă pentru a opri procesul și să înceapă procesul de creștere.

Potrivit lui Viktor Tutelian, director științific al Centrului Federal de Cercetare pentru Nutriție și Biotehnologie, academician al Academiei Ruse de Științe, alimentația corectă și vitaminele pot ajuta persoanele să oprească căderea părului.

Potrivit expertului, este necesar să administrați un întreg complex de vitamine din grupa B, D, A, într-o cantitate mai mare. 

„Zincul este foarte important, acesta se conține în ficat și fructele de mare. Deficitul de fier duce, de asemenea, la căderea părului, ceea ce înseamnă că trebuie să mănânci mai mult ficat de pui și de vită”, a dezvăluit acesta. 

De asemenea, expertul a îndemnat persoanele să includă mai multe legume în alimentație, de exemplu mazărea verde sau spanacul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.