Acasă Istorii din spatele culisei Probe sau dezmințire: Igor Dodon spune că nu a cumpărat niciun telefon...

Probe sau dezmințire: Igor Dodon spune că nu a cumpărat niciun telefon din contul Președinției

0

La câteva zile de la declarația șefei statului care a menționat că liderul PSRM a cumpărat cel mai scump model de iPhone din banii Președinție, atunci când se afla la conducerea statului, serviciul de presă a Partidului Socialiștilor a venit cu o reacție. Astfel, potrivit acestora, declarațiile Maiei Sandu a fost calificate drept minciună și i-au cerut să prezinte probe. 

Purtătoarea de cuvânt a Partidului Socialiștilor, Carmena Sterpu, a menționat că „regretăm manipulările de tip fake news ale Președinției. Pentru a acoperi eșecurile în activitatea instituției prezidențiale, dar și scandalurile în lanț legate de echipa milionarilor cu companii offshore de la Președinție, și achizițiile de flori și covoare pentru șeful statului, doamna Maia Sandu lan sează minciuni în spațiul public legate de predecesorul său. Una dintre minciunile recente este despre un telefon mobil, care ar fi fost procurat de instituția prezidențială pentru fostul șef al statului”.

În context, reprezentanții PSRM spun că această informație reprezintă un fals grosolan. Mai mult, Igor Dodon îi cere Maiei Sandu să dezmintă informația sau să prezinte probe despre existența unei astfel de achiziții.

„În mandatul prezidențial al domnului Igor Dodon, Președinția nu a procurat niciodată telefon mobil pentru șeful statului. În final, o îndemnăm pe doamna Maia Sandu să se concentreze pe problemele reale ale cetățenilor, care așteaptă soluții de la șeful statului, nu minciuni și bârfe pentru a acoperi, ca o perdea de fum, propriile scandaluri și eșecuri”, a mai spus Sterpu.

Amintim că săptămâna trecută, Maia Sandu, fiind invitată în cadrul unei emisiuni televizate a declarat că fostul Președinte de țară, Igor Dodon și-ar fi cumpărat un telefon de ultimă generație, din contul statului.

„Eu folosesc telefonul meu, spre deosebire de domnul Dodon care și-a cumpărat în toamnă, din contul Președinției, cel mai scump model de iPhone. El l-a lăsat acolo, dar oricum a cheltuit banii statului. Eu mi-am cumpărat singură telefon din banii mei, munciți cinstit. E un telefon pe care l-am cumpărat recent, atunci când am fost la Bruxelles”, a declarat Maia Sandu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.