Acasă Articol comercial Primiți daruri zilnic în cadrul campaniei generoase ”Drumul spre glorie” de pe...

Primiți daruri zilnic în cadrul campaniei generoase ”Drumul spre glorie” de pe 7777.md Ⓟ

0

Câștigați pe NOUA platformă sportivă de pe 7777.md! Obțineți profit din pasiunea pentru sport! Loteria Naționala a pregătit o nouă campanie promoțională generoasă pentru utilizatorii singurului site licențiat de pariuri sportive din Moldova – 7777.md.

Începând de azi parcurgeți Drumul spre glorie și câștigați, în fiecare zi, sume incredibile de bani bonus, FREEBET, jocuri gratuite cu bilete electronice de loterie și o doză maximă de adrenalină și distracție.

E foarte simplu să participați la promoție! Tot ce trebuie să faceți este să accesați pagina principală a campaniei și să dați clic pe cadoul care vă așteaptă: FREEBET sau bani bonus. Zilnic, timp de zece zile, aveți ocazia unică să îndepliniți misiuni captivante, adică să mizați pe diferite evenimente sportive și să primiți daruri în schimb.

Campania promoțională ”Drumul spre glorie” se desfășoară în perioada 2 – 11 aprilie și nu presupune taxe de participare sau cheltuieli suplimentare din partea participanților. Tot de ce aveți nevoie: prognoze corecte și încredere în câștig!

Banii BONUS și FREEBET vor putea fi utilizați pentru mize pe competiții sau evenimente sportive pe 7777.md, iar câștigurile obținute din mize se transferă în contul participantului, având dreptul să-i utilizeze la libera discreție.

Aflați aici mai multe detalii despre regulile campaniei promoționale ”Drumul spre glorie”.

Și nu uitați – jucând cu Loteria Națională, contribuiți la pregătirea sportivilor moldoveni pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.