Acasă Justiţie Primarul de Boldurești, acuzat de uciderea unui băiat de 14 ani, rămâne...

Primarul de Boldurești, acuzat de uciderea unui băiat de 14 ani, rămâne în arest la domiciliu

0

Primarul satului Boldurești din raionul Nisporeni, care a lovit mortal un copil de 14 ani, rămâne în arest la domiciliu pentru încă 30 de zile. Anunțul a fost făcut de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS). 

„Primarul satului Boldurești, Nisporeni, care a lovit mortal un adolescent în februarie 2024 – continuă să fie plasat în arest la domiciliu pentru alte 30 de zile. Încheierea a fost pronunțată de Judecătoria Chișinău (sediul Buiucani), urmare a demersului procurorilor PCCOCS, care au solicitat prelungirea măsurii preventive.

Examinarea dosarului în instanța de judecată continuă, iar până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești finale, persoana beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii”, comunică PCCOCS.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.