Acasă Comunicate de presă Primăria anunță când și unde vor fi puși în vânzare primii brazi...

Primăria anunță când și unde vor fi puși în vânzare primii brazi în capitală

0

A rămas mai puţin de o lună până la Crăciun, iar brazii din pepinierele Republicii Moldova sunt pregătiţi pentru a fi scoşi la vânzare. Primăria municipiului Chișinău anunță că în perioada 15 decembrie 2020 – 7 ianuarie 2021, în sectoarele Capitalei vor fi amenajate locuri pentru comercializarea arborilor coniferi.

Totodată, Primăria precizează că locurile pentru comercializare și condițiile de desfășurare a vânzării brazilor vor fi stabilite de către preturile de sector, cu eliberarea autorizațiilor respective.

Comercianții autorizați vor asigura, în mod obligatoriu, respectarea măsurilor de prevenire și control a răspândirii infecției COVID-19. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.