Acasă Sport Prima victorie a sezonului pentru Real Madrid a încins spiritele la Barcelona!...

Prima victorie a sezonului pentru Real Madrid a încins spiritele la Barcelona! Reacția unui fost căpitan al catalanilor

0

Carles Puyol, fostul căpitan al Barcelonei, a pus sub semnul întrebării prima victorie a lui Real Madrid din acest sezon, 3-2, pe terenul lui Betis. Campioana Spaniei a beneficiat de două intervenții ale VAR-ului în partida de pe Benito Villamarin.

Real Madrid a câștigat partida cu Betis, la capătul unui meci plin de evenimente. Formația lui Zinedine Zidane a deschis scorul prin Valverde, apoi andaluzii au trecut în avantaj până la pauză. În repriza secundă, madrilenii au întors soarta jocului grație autogolului lui Emerson și „scăriței” din penalty a căpitanului Sergio Ramos.

Campioana Spaniei a profitat și de pe urma a două acțiuni controversate, pe care Carles Puyol, legenda Barcelonei, le-a taxat prompt. Prima a vizat eliminarea lui Emerson din minutul 68 cu ajutorul VAR-ului. După ce inițial centralul fluierase o poziție de offside la Jovic, arbitrul video l-a corectat și a decis acordarea cartonașului roșu pentru fundașul lui Betis.

Puyol a reacționat fără cuvinte pe rețelele sociale. Catalanul a postat două emoticoane care înfățișau două maimuțe care-și acoperă ochii.

??— Carles Puyol (@Carles5puyol) September 26, 2020

Carles Puyol: „Asta ar trebui să fie o motivație pentru Barcelona”

Al doilea moment controversat s-a petrecut în minutul 82. Centralul partidei nu a văzut în primă fază hențul în careu al lui Bartra, dar a fost atenționat de arbitrul din camera video și a acordat penalty-ul din care Sergio Ramos a adus victoria madrilenilor.

Reacția lui Puyol a fost din nou fără cuvinte. Fostul căpitan al Barcelonei a folosit două fețe gânditoare și una care-și acoperă gura pentru a descrie ceea ce s-a întâmplat pe Benito Villamarin, în viziunea sa.

???— Carles Puyol (@Carles5puyol) September 26, 2020

La finalul partidei de la Sevilla, Carles Puyol a transmis un mesaj clubului catalan: „Va trebui să ne descurcăm foarte bine dacă vrem să câștigăm, am încredere, iar aceasta (n.r. – ce s-a întâmplat la meciul Realului) ar trebui să fie o provocare și o motivație pentru echipă”.

Tendremos que hacerlo muy bien si queremos ganar, yo confío, y esto tendría que ser un reto y una motivación para el equipo. #viscaelbarça #tornaremaguanyar— Carles Puyol (@Carles5puyol) September 26, 2020

VIDEO Rezumat Betis – Real Madrid 2-3

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.