Acasă Comunicate de presă Prima cursă charter care va repatria moldoveni din SUA. Care este costul...

Prima cursă charter care va repatria moldoveni din SUA. Care este costul biletului

0

Compania „LOT Polish Airlines” va opera în premieră cursa charter New York – Chișinău, care va avea loc până pe data de 15 mai curent. Prețul unui bilet este de 785 de euro. La bordul avionului se vor putea afla 294 de pasageri. 

Informațiile ce țin de programul de zbor, dată și ora, vor putea fi accesate ulterior pe pagina oficială a companiei My Travel, reprezentantul „LOT Polish Airlines” sau pe www.caa.md, potrivit Autorității Aeronautice Civile.

Persoanele selectate de oficiul consular vor fi contactate de compania My Travel pentru a procura biletul de avion. De cursă vor beneficia cetățenii moldoveni incluși în listele de așteptare ale misiunilor diplomatice și oficiilor consulare prin completarea chestionarelor puse la dispoziția solicitanților începând cu 29.03.2020.

Prioritate au studenții, persoanele aflate la tratament medical, cetățeni aflați în dificultate. Persoanele incluse în listele sus-menționate vor fi informate în prealabil despre detaliile privind modalitatea de achiziționare a biletelor de călătorie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.