Acasă Social Primăria Orhei, neagă pretinsele probleme salariale ale transportatorilor: ”Este un fals grosolan”

Primăria Orhei, neagă pretinsele probleme salariale ale transportatorilor: ”Este un fals grosolan”

0

Informația apărută în spațiul public referitor la pretinsele probleme salariale ale transportatorilor din Orhei reprezintă o manipulare și are la bază o comandă politică. Este reacția autorităților municipale din Orhei, în urma informațiilor apărute în presă în care se vorbește despre faptul că șoferii de microbuze ar sta fără salarii mai bine de trei luni și că promit că intră în grevă. Potrivit municipalității, aceasta este o provocare lansată în preajma alegerilor parlamentare, cu scopul de a denigra autoritățile publice din Orhei.

”Afirmația precum că orheienii riscă să rămână fără transport public reprezintă un fals grosolan, deoarece nu se bazează pe nicio informație pertinentă, declarație sau document, care să confirme acest lucru. Prin urmare, este o deducție unilaterală a autorilor acestei provocări electorale”, se menționează în declarația Primăriei.

Autoritățile din Orhei și-au exprimat regretul că anumite instituții de presă se lasă atrase în jocuri politice murdare și manipulează opinia publică, iar în acest fel compromit dreptul cetățenilor la o informare corectă și echidistantă.

”Instituțiile publice din municipiul Orhei sunt pe deplin funcționale, iar orașul se dezvoltă continuu, fapt ce nu poate fi contestat de nimeni, nici măcar de cei care folosesc instituțiile de presă pentru a crea discordie între oameni și a culege dividende politice în ajunul alegerilor parlamentare anticipate”, se mai spune în declarație.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.