Acasă Social Prevederi legale: Ce se va întâmpla cu banii confiscați de la Partidul...

Prevederi legale: Ce se va întâmpla cu banii confiscați de la Partidul Șor

231
0

Milioanele confiscate de procurori de la Partidul Șor, în urma perchezițiilor, ar putea ajunge în bugetul de stat. Totuși, potrivit legii, banii vor putea fi transferați pe conturile Ministerului Finanțelor doar în cazul în care se va demonstra proveniența dubioasă a acestora și doar atunci când va exista o decizie irevocabilă de judecată în dosarul finanțării ilegale a partidului Șor.

Până atunci, sumele figurează ca probe la proces. Faptul că procurorii au anunțat că au confiscat peste 4 milioane de lei, în timp ce, Ilan Șor susținea că erau peste 5 milioane de lei, demonstrează că membrii partidului Șor se fură între ei, crede președintele Parlamentului, transmite SafeNews.md cu referire la tv8.md.

Igor Grosu nu crede că și suma de peste 321 de mii de lei, ridicată de procurori, în urma perchezițiilor de săptămâna trecută, la sediul Central al Partidului Șor, ar aparține angajaților, așa cum a declarat deputata, Reghina Apostolova.

Întrebată de finanțarea partidului Șor, Reghina Apostolova s-a eschivat să ne dea un răspuns clar.

În urma perchezițiilor, din 20 octombrie, la sediile partidului Șor, dar și acasă la membrii formațiunii, au fost găsite circa 20 de pungi pline cu bani. 

Procurorii au numărat 4 milioane 200 de mii de lei și 4000 de dolari și susțin că erau sume pentru a plăti participanții la proteste. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here