Acasă Politic Prețurile la carburanți vor fi plafonate de către ANRE. Maia Sandu: ”Am...

Prețurile la carburanți vor fi plafonate de către ANRE. Maia Sandu: ”Am recomandat Parlamentului modificarea cadrului legal”

0

Prețurile la carburanți vor fi plafonate de către Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică, așa cum a mai fost cândva. Președinta Maia Sandu a promulgat, astăzi, Legea cu privire la plafonarea prețurilor la produsele petroliere. Într-o postare pe Facebook, șefa statului a scris că, în urma ședinței Consiliului Suprem de Securitate, a recomandat Parlamentului modificarea cadrului legal pentru plafonarea prețurilor la carburanți.

Necesitatea de a plafona prețurile la produsele petroliere prin lege vine ca urmare a înţelegerilor de cartel pe piaţa petrolieră şi a inacțiunii Consiliului Concurenței, mai susține Maia Sandu.

Precizăm că deputatul Alexandr Slusari a făcut un demers către președintele Comisiei Economie, Buget și Finanțe în vederea convocării neîntârziate a ședinței comisiei pentru organizarea audierilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.