Acasă Social Președintele raionului Fălești, audiat de către polițiști

Președintele raionului Fălești, audiat de către polițiști

0

Jurnalistul NordNews, Nicolai Coșeru a fost chemat la Inspectoratul de Poliție Fălești pentru a fi audiat pe marginea incidentului din seara de 24 noiembrie, în care a fost implicat președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă.

„Am fost audiat în calitate de martor. Oamenii legii au deschis un dosar contravențional pe numele lui Sergiu Fîntînă.

Le-am relatat despre toate cele întâmplate în seara zile de 24 noiembrie, atunci când echipa de filmare NordNews l-a surprins băut pe președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă. Sper foarte mult ca oamenii legii, cât mai curând posibil, vor face lumină pe cazul dat, iar ulterior, cei vinovați vor fi trași la răspundere”, a declarat Nicolai Coșeru, transmite SafeNews.md cu referire la nordnews.md.

Șeful Serviciu Supraveghere Tehnică și Accidente IP Fălești, Valentin Samson a dispus și audierea în persoană a lui Sergiu Fîntănă, dar și a unor martori, lucrători ai stației Peco din apropierea locului unde a fost surprins, marți, 24 noiembrie, de către echipa NordNews, președintele de raion cu mașina de serviciu.

Informația a fost confirmată pentru NordNews de către Eugenia Molceanov, ofițerul de presă al IP Bălți.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.