Acasă Politic Președintele R.Moldova, Maia Sandu, a transmis un mesaj de felicitare Președintelui Federației...

Președintele R.Moldova, Maia Sandu, a transmis un mesaj de felicitare Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin

0

Președintele R..Moldova, Maia Sandum a transmis un mesaj de felicitare lui Vladimir Putin cu ocazia Sărbătorii Naționale a Federației Ruse – Ziua Rusiei.

„Această zi servește drept bun prilej pentru a confirma disponibilitatea Republicii Moldova de a continua dialogul constructiv și deschis cu Federația Rusă. Sunt convinsă că prin eforturi comune, cooperarea existentă între țările noastre va cunoaște o dezvoltare dinamică continuă, în beneficiul statelor și popoarelor noastre.Dorindu-Vă succese în activitatea Dumneavoastră, Vă rog să acceptați, Stimate Domnule Președinte, asigurările înaltei mele considerații”, se arată în mesajul Maiei Sandu, publicat pe site-ul Președinției R.Moldova.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.