Acasă Social Vicepreședintele Federației de Box thailandez din Moldova, Constantin Bolea, neagă legătura sa...

Vicepreședintele Federației de Box thailandez din Moldova, Constantin Bolea, neagă legătura sa cu administratorul firmei în tirul căreia au fost depistați cei 1,5 mln euro

2

După publicarea materialelor jurnalistice în care se vorbeste despre faptul că Eugen Vizir, administratorul firmei în tirul căreia au fost depistați cei 1,5 mln de euro, ar avea legătură cu vicepreședintele Federației de Box thailandez din Moldova, Constantin Bolea vine cu o reacție în care neagă orice legătură cu Eugen Vizir.

Va informez că aceste publicaţii nu sunt veridice si nu am o careva conexiune cu dl. Eugen Vizir despre care se spune în investigaţia dată decît faptul că dînsul frecventa mai demult clubul (ca și multe alte persoane) al cărui președinte sunt – fiindcă legătura este (sunt poze) cu Eugen, doar că această legătură este absolut irelevantă, a scris Bolea pe pagina sa de facebook.

Amintim că în căutarea a noi detalii, zdg a constatat că Eugen Vizir, apare în mai multe fotografii comune cu reprezentați ai Clubului de Box thailandez „Thai-Boxing Club”. Acesta este în fotografii alături de Constantin Bolea, cel care, în 2015, a fost ales președintele Federației de Box thailandez din Moldova. Astăzi, Bolea este vicepreședintele acestei Federații.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.