Acasă Social Președintele CEC anunță cât vor costa alegerile anticipate din 11 iulie

Președintele CEC anunță cât vor costa alegerile anticipate din 11 iulie

0

Președintele Comisiei Electorale Centrale (CEC), Dorin Cimil, anunță că alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie vor costa circa 125 de milioane de lei. Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la JurnalTV, transmite SafeNews.md cu referire la Deschide.md.

„O primă sumă identificată în acest sens, conform calculelor experților de la CEC, vorbim despre o sumă de circa 125 de milioane de lei care includ inclusiv cheltuielile pentru echipamentul anti-COVID”, a declarat el.

Potrivit șefului CEC, suma respectivă va fi pusă în dezbatere în cadrul ședinței Comisiei din 30 aprilie și, cel mai probabil, va fi votată pentru a prezenta autorităților în sensul debursării de bani.

Dorin Cimil a mai spus că reprezentanții CEC au preconizat o întâlnire cu prim-ministru interimar, Aureliu Ciocoi, pentru a discuta subiectul respectiv.

Amintim că președintele Maia Sandu a semnat miercuri, 28 aprilie, decretul privind dizolvarea Parlamentului și organizarea alegerilor anticipate pentru 11 iulie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.