Acasă Politic Președinta Maia Sandu pleacă săptămâna viitoare în Grecia și Lituania

Președinta Maia Sandu pleacă săptămâna viitoare în Grecia și Lituania

0

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua vizite de lucru la Atena și Vilnius. Potrivit unui comunicat remis de Președinție, în zilele de 4-5 iulie Maia Sandu se va afla la Atena.

În capitala greacă, șefa statului va avea întrevederi bilaterale cu conducerea de vârf a Republicii Elene și va participa la Masa rotundă guvernamentală, ediția a 26-a, dedicată subiectelor economice de actualitate.

Pe 6 iulie, Președinta Maia Sandu se va afla în vizită de lucru la Vilnius, la invitația Președintelui Lituaniei, Gitanas Nauseda. 

Șefa statului va participa la celebrarea Zilei Statalității Lituaniei și se va întâlni cu oficiali de rang înalt ai țării.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.