Acasă Extern Presa rusă: Putin va ține un discurs extrem de important în această...

Presa rusă: Putin va ține un discurs extrem de important în această săptămână

0

Presa rusă relatează că președintele Vladimir Putin va ține vineri un discurs „extrem de important” și „foarte interesant” – deși nu este prea clar în ce va consta.

Putin va vorbi în cadrul Forumului economic internațional anual de la Sankt Petersburg (SPIEF), care găzduiește de obicei lideri politici mondiali și din lumea afacerilor, dar care, din motive evidente, va avea mult mai puțini invitați internaționali în acest an, transmite SafeNews.md cu referire la G4media.ro

Pentru a compensa lipsa marilor participanți occidentali, actorii mai mici și țări precum China vor avea un loc de cinste.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a afirmat că oficialii occidentali au exercitat presiuni asupra unor participanți pentru a-i forța să nu participe.

Întâlnirile președintelui rus cu presa vor arăta, de asemenea, destul de diferit.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.