Acasă Extern Povestea tristă a copilei batjocorite la şcoală, diagnosticată cu cancer

Povestea tristă a copilei batjocorite la şcoală, diagnosticată cu cancer

0

Sinead Zalick, o fată de numai 12 ani din Plymouth, Anglia, şi-a dorit enorm să meargă în continuare la şcoală, deşi anul trecut, înainte de Crăciun, a fost descoperită ca fiind bolnavă de cancer. În luna decembrie, Sinead a început să simtă dureri crunte în zona abdomenului, iar ulterior acesta a început să i se umfle. Conform Metro Online, verdictul medicilor în cazul lui Sinead a venit ca o lovitură de măciucă, transmite SafeNews.md cu referire la observatornews.ro.

S-a stabilit că fata are cancer ovarian şi are nevoie de tratament urgent, astfel că a început sesiunile de chimioterapie.

Jodie şi Adam, părinţii lui Sinead, au stat cu rândul alături de ea în spital, pe perioada pandemiei de coronavirus, şi au început să-i cumpere peruci, după ce şedinţele de chimioterapie au afectat-o atât de mult încât şi-a pierdut aproape tot părul.

Deşi a trecut prin multe momente cumplite, Sinead şi-a dorit în mod expres să nu piardă legătură cu şcoala şi cu prietenii ei, astfel că a decis să înceapă să meargă din nou la şcoală de trei ori pe săptămână.

Copila din Anglia aşteaptă să vadă la ce nivel a ajuns tumora canceroasă

A fost atât de încântată încât abia aştepta momentele în care să revină alături de colegele şi prietenele ei.

Totul, însă, până într-un punct. A suferit o lovitură dură în momentul în care alte fete au început să se ia, să o batjocorească din cauza felului în care arată şi să-i spună că arată ca naiba şi că părul pe care îl poartă pe cap nu este natural.

A fost momentul care a făcut-o pe Sinead să nu-şi mai dorească să meargă la şcoală. Iar părinţii ei au început să intre la bănuieli când Sinead a început să invoce diferite motive pentru a nu mai merge la şcoală.

Acum, fata de 12 ani a terminat şedinţele de chimioterapie şi aşteaptă să vadă nivelul la care a ajuns tumora, respectiv dacă aceasta nu cumva s-a răspândit şi la plămâni.

În funcţie de rezultatele obţinute, părinţii lui Sinead vor decide, alături de aceasta, ce este de făcut, exitând posibilitatea ca fata să fie transferată la o altă şcoală sau chiar ea să înveţe acasă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.