Acasă Extern Povestea tinerei care în numai doi ani a călătorit în toate țările...

Povestea tinerei care în numai doi ani a călătorit în toate țările lumii

131
0

În octombrie 2019, avionul în care se afla Jessica Nabongo, o tânără ugandezo-americană, ateriza în Seychelles, ea devenind atunci membră într-un club foarte restrâns de persoane, clubul celor care au călătorit în fiecare țară din lume. Jessica este și singura persoană de culoare care a reușit să facă asta.

În această călătorie, Jessica, care este influencer de călătorii, a fost însoțită de 28 de persoane, membrii de familie și prieteni, pentru a marca cât mai festiv momentul.

Jessica a făcut 450 de zboruri și peste un milion de mile aeriene, dar a ajuns în toate cele 195 de țări recunoscute de ONU.

Experiența a fost obositoare, a făcut peste 170 de zboruri într-un an și spune că a fost aproape de a renunța de mai multe ori, a spus ea pentru CNN Travel.

De atunci, Nabongo a scris o carte, „The Catch Me If You Can”, care detaliază experiențele ei de călătorie din țară în țară.

Poveștile se concentrează pe 100 din cele 195 de țări pe care le-a vizitat.

„Sunt o tocilară la geografie”, spune Nabongo, justificându-și astfel decizia pe care a luat-o. „În 2017, am hotărât că vreau să o fac (să călătorească în toate țările lumii – n.n.) până când împlinesc 35 de ani”, a mai spus ea.

Jessica Nabongo, care s-a născut în Detroit, și-a lansat cartea pe 14 iunie. A lucrat ONU, dar a renunțat la job când a plecat în marea aventură.

A spus că a fost dezamăgită de Machu Picchu, pentru că „arată exact ca în poze”, Bali și Maroc nu au impresionat-o, însă a fost fascinată de Yemen, Afganistan și Sudanul de Sud. 

„Sunt atât de multe locuri pe care oamenii nu le consideră valoroase din punct de vedere turistic, dar sunt absolut uimitoare”, a spus ea.

Jessica a spus cu mândrie că în 40 de țări, inclusiv Coreea de Nord, a putut să călătorească cu pașaportul ei ugandez.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here