Acasă Politic Potrivit sondajelor, ratingul bașcanului Irina Vlah a scăzut cu 25%

Potrivit sondajelor, ratingul bașcanului Irina Vlah a scăzut cu 25%

0

În Găgăuzia au fost efectuate sondaje sociologice pentru care s-au cheltuit peste 15 mii de dolari. Potrivit sondajelor, ratingul bașcanului Irina Vlah a scăzut cu 25%, ceea ce a provocat scandal în Comitetul Executiv, scrie Gagauzyeri.md.

Potrivit sursei, analiștii prognozează o situație proastă pentru șefa regiunii. Dacă ratingul va continua să scadă, acest lucru ar putea provoca proteste radicale împotriva puterii executive.

De asemenea, sondajele arată că dansurile și concertele nu mai hipnotizează găgăuzii. Oamenii consideră că principala problemă a regiunii este șomajul în masă, salariile mici, prețurile mari pentru alimente și utilități.

realitatea.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.