Acasă Uncategorized Popșoi anunță ce urmează dacă CC se va pronunța în favoarea PSRM

Popșoi anunță ce urmează dacă CC se va pronunța în favoarea PSRM

2

În funcţie de verdictul Curţii Constituţionale, clasa politică şi societatea fie se vor îndrepta în mod natural către alegeri anticipate, pe care le doresc mai mult de 70% dintre cetăţeni, fie se va intensifica criza politică şi constituţională. Potrivit Infotag, vicepreşedintele Parlamentului şi Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Mihai Popşoi, a scris despre acest lucru pentru contributors.ro. 

În opinia sa, Igor Dodon încearcă să evite alegerile anticipate, care, potrivit sondajelor de opinie, s-ar putea încheia cu o majoritate a mandatelor PAS.

„Având în vedere că votarea diasporei nu se reflectă în sondaje, partidul are şanse reale să obţină o majoritate parlamentară. Cu atât mai mult, în parteneriat cu alte partide pro-europene, care au şansa să depăşească pragul de 5%, o astfel de majoritate este practic garantată”, a specificat Popşoi.

În acelaşi timp, el crede că „lupta dintre Parlamentul cu legitimitate dubioasă şi preşedinte, care se bucură de sprijinul enorm al poporului, nu poate fi rezolvată decât prin alegeri anticipate”.

„Aceasta este singura soluţie pentru depăşirea unei crize politice şi constituţionale pe scară largă în Republica Moldova”, consideră Popşoi.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

2 COMENTARII

  1. Criza aa fost provocata de declaratiile iresponsabile ale fostului presedinte in timpul mandatului. Jocurile lui stradale militarizate. Amenintarea adeptilor Reîntregirii Neamului. Jocul la culesul capsunelor cu unele vedete din Rusia. Oare el nu stie cand vetuiesc pensionarii. Acum unde e garantia ca anticipatele nu vor readuce alt ID ??!!! Unde e garantia va vom aveaa progrese, trai decent, concordie sociala in RM… Probabil ca majoritatea parlamnetara ar trebui sa adopte o lege a responsabilitaatii demnitarilo
    r. Prea multa birocratie, ipocrizie, sabota,, diversiuni se fac in RM. Chiar si la nivel de stat… E timpul meritocratiei, nu a nepotismului și politicanilor neexperimentati. Avem nevoie de personalitati nu de țipălăi pe la tribune…Priviti cum vin ei pe la unele conferințe cu cârdul… Priviti câtă ură transmit ei auditoriullui..Ură care o ascultă întreg globul prin NET..

  2. Cu cit mai mult se vor ratoi cei din partidul cu cei mai multi deputatii, cu atit vor ramine mai putini in viitor. Nu inteleg, se vede ca tavalucul vine peste ei cu toata viteza si puterea. Dodik va ramine deputat. Eel doar este „psadintele lor. Ceilalti vor regretta ca nu au inteles la timp jocul de” sah”al regelui, dar va fi tirziu. Se vor diviza ça si démocratii, sau comunistii. Eu le doresc succès.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.