Acasă Comunicate de presă Ploi și pe alocuri ninsori: Cum se circulă pe traseele naționale

Ploi și pe alocuri ninsori: Cum se circulă pe traseele naționale

0

Administrația de Stat a Drumurilor (ASD) anunță că la această oră pe drumurile publice naționale se circulă fără dificultăți. Potrivit informațiilor, în această noapte, în nordul și centrul țării s-au înregistrat precipitații sub formă de ninsori slabe, iar în sudul țării a plouat. 

Astfel, starea părții carosabile în zona de Nord și Centru fiind înzăpezită, pe alocuri lunecuș, însă în zona de Sud – umedă.

Prin urmare, unitățile teritoriale ale SA „Drumuri” au executat pe drumurile publice naționale din nordul și centrul țării lucrări de patrulare și combatere a lunecușului, în sudul țării – lucrări de patrulare.

Totodată, în procesul tehnologic au fost puse în funcțiune 37 utilaje speciale și antrenați 55 muncitori rutieri.

Chiar și așa administratorii drumurilor continuă să desfășoare pe traseele naționale lucrări de patrulare și combatere a lunecușului în regiunile unde este necesară intervenția acestora.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.