Acasă Politic Platforma DA a depus flori la busturile poeților de pe Aleea Clasicilor

Platforma DA a depus flori la busturile poeților de pe Aleea Clasicilor

0

Membrii Platformei DA au venit în această dimineață pe Aleea Clasicilor pentru a depune flori la busturile marilor poeți cu ocazia Zilei limbii române.

Îmbrăcați în straie populare, liderii formațiunii, deputați și simpli simpatizanți au depus flori rând pe rând la busturile marilor poeți români.

”Este o zi importantă pentru istoria noastră deoarece nu toate statele lumii își serbează limba. Limba română pentru mine este Patria noastră, doar în limba română trăim, respirăm, și e în datoria noastră să o vorbim frumos, corect pentru ca și generațiile viitoare să o poată vorbi”, a declarat liderul Platformei DA, Andrei Năstase.

Reamintim că astăzi R. Moldova marchează sărbătoarea Limba Noastră. 

Programul Culturalpentru ziua de azi poate fi văzut AICI.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.