Acasă Social Peste 60 de infractori, reținuți de Poliție pe parcursul unei săptămâni

Peste 60 de infractori, reținuți de Poliție pe parcursul unei săptămâni

0

Peste 60 de infractori au fost reținuți pe teritoriul municipiului Chișinău, în perioada 1 – 7 noiembrie. Astfel, potrivit informației, pe parcursul săptămânii trecute, au fost reținute 66 de persoane. 

Dintre acestea 45 de persoane au fost reținute pentru comiterea diferitor genuri de infracțiuni, iar 21 persoane ca debitori de stat

Ofițerii secției investigare infracțiuni, securitate publică din cadrul Inspectoratelor de Poliție și Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău continuă măsurile speciale de investigație și urmărire penală privind reținerea persoanelor aflate în urmărire penală și care se eschivează de a se prezenta la organele de drept.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.