Acasă Politic Peskov, despre presupusele planuri de unire ale Moldovei cu România

Peskov, despre presupusele planuri de unire ale Moldovei cu România

0

Kremlinul nu deține informații detaliate despre presupusele planuri ale Moldovei de a adera la România și NATO, a declarat reporterilor purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov.

Anterior, fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a spus că Maia Sandu și partidul de guvernământ fac totul pentru a se alătura republicii României și NATO.

„Nu, nu aș spune că avem informații detaliate în această chestiune. Pe de altă parte, într-adevăr, știm bine că în Moldova există anumite forțe care sunt susținători, aici este mai probabil nu unificare, ci absorbția Moldovei din România. Într-adevăr, există astfel de forțe în Moldova.

Suntem conștienți de acest lucru”, a spus Peskov, scrie RIA, răspunzând la întrebarea dacă Kremlinul are informații despre astfel de intenții ale României, cum tratează astfel de perspective pentru Moldova și dacă vede riscuri pentru Rusia în eventuala aderare a Moldovei la România.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.