Acasă Social Permis cu 700 de euro la Edineț: Doi bărbați și o femeie...

Permis cu 700 de euro la Edineț: Doi bărbați și o femeie riscă pușcărie

0

Doi bărbați și o femeie riscă o pedeapsă de până la 6 ani de închisoare după ce ar fi promis unei persoane să o ajute cu dobândirea unui permis de conducere de categoria B. Cei trei ar fi susținut că au influență asupra angajaților Secției de înmatriculare a transportului şi calificare a conducătorilor auto din orașul Edineț și ar putea organiza susținerea cu succes a probei practice, fapt pentru care ar fi pretins și primit 700 de euro mită.

Cazul a fost denunțat la CNA, iar urmare a măsurilor speciale de investigație întreprinse, banii extorcați au fost transmiși sub controlul ofițerilor anticorupție.

Acum, bănuiții sunt cercetați în stare de libertate, iar dacă vor fi găsiți vinovați, riscă o pedeapsă de până la 6 ani de închisoare sau amendă în mărime de la 150.000 la 200.000 de lei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.