Acasă Justiţie UPDATE// Percheziții matinale la Procuratura Anticorupție și CNA, în baza dosarului mitei...

UPDATE// Percheziții matinale la Procuratura Anticorupție și CNA, în baza dosarului mitei procurorilor de la Ciocana

1

UPDATE, 10:15// Purtătorul de cuvânt al PCCOCS, Emil Gaitur a rezuzat să ne ofere informații. Acesta a menționat că PCCOCS nu gestionează dosarul, însă nu a negat că aceștia ar fi acum implicați în desfășurarea perchezițiilor.

Știrea inițială!

Descinderi matinale în cadrul procuraturii anticorupție și CNA. Potrivit surselor SafeNews.md procurorii PCCOCS descind în aceste momente în biroul de serviciu al procurorului anticorupție Mihai Ivanov, și în biroul șeful Direcției 3 Combaterea Corupțiri din cadrul CNA, ergiu Ganța.

Potrivit informațiilor, descinderile au loc în baza dosarului mitei pentru procurori, în care figurează procurorii Roman Clim şi Evgheni Tifoi, spunând că dosarul ar fi clasat.

Până la momentul de față, procurorii ar fi ridicat calculatorul de lucru al unui ofițer de urmărire penală delegat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.