Acasă Justiţie Percheziții la IP Ceadîr-Lunga. SPIA și PCCOCS au luat apă în gură

Percheziții la IP Ceadîr-Lunga. SPIA și PCCOCS au luat apă în gură

0

SPIA (Serviciul Protecție Internă și Anticorupție al MAI) și PCCOCS ( Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale) refuză să ofere informații despre perchezițiile interprinse în această dimineață la Inspectoratul de Poliției Ceadîr-Lunga, asta chiar dacă Ion Caracuian, șeful PCCOCS, dar și Ion Mămăligă, șeful SPIA, au spus că vor reveni cu mai multe detalii pe parcusul zilei într-un comunicat de presă.

Potrivit surselor Deschide.MD, acțiunile de urmărire penală l-ar fi vizat pe șeful inspectoratului Simion Ceșmedji.

De altă parte, Emil Gaitur, purtătorul de cuvânt al PCCOCS ne-a informat că: „Este o fază incipientă: detaliile vor fi comunicate pe parcurs, mai târziu”, a scris Gaitur.

Amintim că anterior, Ion Caracuian, șeful PCCOCS, a refuzat categoric să ne comunice în baza cărui dosar se interprind acțiunile de urmărire penală, dar nici despre câte persoane sunt vizate, făcând trimitere la secretul anchetei. 

Caracuian a ținut să menționeze că nu este un caz ieșit din comun și că mai multe detalii despre această operațiune vor fi făcute publice într-un comunicat de presă, după ce vor fi finalizate acțiunile de urmărire penală.

La rândul său, Ion Mămăligă, noul șef SPIA, la fel a refuzat să vorbească cu noi și ne-a spus că el comunică cu presa doar prin intermediul ofițerului de presă, Natalia Șeremet, însă aceasta nu răspunde la telefon.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.