Acasă Istorii din spatele culisei Pentru ce ar fi primit funcție în Guvern fiica deputatului Oleinic? Bănuiala...

Pentru ce ar fi primit funcție în Guvern fiica deputatului Oleinic? Bănuiala unui deputat PAS și detaliile oferite de un alt participant la concurs

0

Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco se întreabă într-o postare pe pagina sa de Facebook dacă numirea de Guvern a fiicei deputatului independent, Alexandru Oleinic, Elena Oleinic Slivinschi, în funcția de director general adjunct al Agenției de Investiții este în semn de răsplată pentru respectivul deputat, care susține toate proiectele coaliției PD – PSRM.

„În afară de numirea fiicei deputatului Alexandru Oleinic în funcția de director general adjunct al Agenției de Investiții (e vreo legătură oare cu faptul că acesta votează împreună cu coaliția PSRM-PD toate proiectele necesare?)”, scrie deputatul pe Facebook.

Sub aceiași postare, Alex Trubca scrie că deși a participat și dânsul la concurs, încă nu a fost înștiințat despre rezultatele acestuia. Mai mult, bărbatul scrie că la concursul din luna decembrie, Oleinic nu a trecut nici de proba CV.

Menționăm că fiica deputatului independent, Alexandru Oleinic, Elena Oleinic Slivinschi, a fost numită astăzi de Guvern, în funcția de director general adjunct al Agenției de Investiții. Anterior ea a deținut funcția de consilier în Cabinetul directorului general al instituției respective.

Anterior, ea a activat și în calitate de consilier în cabinetul ex-ministrului Afacerilor Externe, Natalia Gherman.

De precizat că Elena Oleinic Slivinschi a participat la concursul pentru ocuparea funcției de vicedirector al Agenției de Investiții încă în anul 2019.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.