Acasă Justiţie Pedofilul care se dădea proroc, eliberat anticipat: Precizarea Poliției

Pedofilul care se dădea proroc, eliberat anticipat: Precizarea Poliției

0

Pedofilul care se dădea drept Arhanghelul Mihail a fost eliberat din închisoare înainte de termen, iar acum terorizează familia din raionul Căușeni, pe care a ținut-o în sclavie timp de 10 ani. Deși a primit 13 ani de detenție, abuzatorul a stat după gratii doar șase ani într-un penitenciar din stânga Nistrului, iar acum este în libertate, transmite SafeNews.md cu referire la Protv.md.

”Acum l-au eliberat după 6 ani, iese că la jumătate de termen. Mă tem foarte mult de părinții mei, pe mine cu siguranță nu mă va mai trage sub influență lui, dar mama mea încă îl ascultă”, a povestit una din victime.

Potrivit oamenilor legii, poliția din Căușeni n-a fost sesizată de nicio persoană referitor la acest caz.

Totodată, nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul a fost eliberat atât de repede din închisoare.

„El nu este pe malul drept al Nistrului. Cum apare, bărbatul va fi o reținut, fiindcă e dat în căutare în alt dosar”, au precizat reprezentanții poliției.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.