Acasă Anticipate 2021 PDM s-a lansat în campania electorală: Moldova s-a oprit în 2019

PDM s-a lansat în campania electorală: Moldova s-a oprit în 2019

0

Partidul Democrat s-a lansat oficial în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Pavel Filip, președintele formațiunii, a declarat că PDM vine în această campanie cu un program de țară –„Moldova altfel” – care prevede continuarea reformelor în diverse domenii, inițiate de partid între 2016 și 2019, cât s-a aflat la guvernare.

Timp de 3 ani, cât a fost la guvernare, PDM a realizat ceea ce alții nu au reușit să facă nici în 10 ani,  iar „țara s-a mișcat înainte” – au fost construite drumuri, s-au reparat școli și grădinițe, au fost majorate salariile și pensiile, iar tinerii au avut posibilitatea să-și cumpere mai ușor prima casă. Pentru prima dată, pensionarii au primit ajutoare de sărbători, a declarat liderul democrat.

„Din păcate, în 2019, Moldova s-a oprit. Din 2019, țara nu s-a mai mișcat înainte, a stat pe loc, s-a blocat. Economia a scăzut, prețurile și tarifele au crescut. Programe și proiecte care să ajute oamenii nu s-au mai lansat”, a adăugat Pavel Filip.

Liderul democraților a menționat că PDM are oameni cu experiență, care pot să administreze o criză. 

„PDM este forța politică care a făcut lucruri concrete pentru oameni. Din echipă fac parte miniștri, deputați, primari, președinți de raioane. Moldova merită altfel de politicieni. Mergem la alegători ca ei să aleagă faptele și realizările concrete. Pentru noi faptele vorbesc”, a spus Pavel Filip.

Alți membri ai PDM au subliniat că 40 la sută dintre candidații de pe lista PDM sunt tineri, această fiind o premieră pentru partid.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.