Acasă Comunicate de presă PDM condamnă atacurile la adresa lui Alexandru Pînzari: ”Cerem tuturor să nu...

PDM condamnă atacurile la adresa lui Alexandru Pînzari: ”Cerem tuturor să nu se grăbească să îl judece și să îl condamne”

0

Partidul Democrat din Moldova a emis un comunicat prin care anunță că condamnă atacurile la adresa vicepreședintelui PDM Alexandru Pînzari.

„Acesta este un profesionist, un patriot și un om căruia îi pasă de țară, iar în funcțiile pe care le-a deținut ca șef al IGP și ca ministru al Apărării, a luptat cu criminalitatea și a avut grijă de securitatea țării și a cetățenilor. Considerăm că prin reținerea acestuia, unii dintre cei care ar fi trebuit până acum să lupte cu hoții și corupții încearcă astfel să se dea bine pe lângă noua putere. Cerem tuturor să nu se grăbească să îl judece și să îl condamne pe Alexandru Pînzari. Credem că dlui Pânzari i se va face dreptate și sperăm că acesta va avea parte de o justiție corectă, așa cum li s-a promis cetățenilor în această campanie electorală”, transmite PDM. 

Amintim că, ex-ministrul apărării, Alexandru Pînzari, a fost reținut de ofițerii SIS și procurori, după ce în această dimineață au avut loc percheziții la domiciliul său.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.